Πρόβα τελικού για τον ΑΡΗ, που πληρώνει!

από AllAboutARIS

Ζεσταίνει τη μηχανή του ο ΑΡΗΣ ενόψει του τελικού του Κυπέλλου. Κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι για τους «κιτρινόμαυρους» το ματς της 4ης αγωνιστική των Playoffs της Super League με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή (19:30).

Οι παίχτες του Άκη Μάντζιου βλέπουν το παιχνίδι σαν πρόβα τελικού, αφού στις 18/5 θα αντιμετωπίσουν τους «πράσινους» στον τελικό Κυπέλλου. Το ζητούμενο για τον ΑΡΗ είναι να θέσει από τώρα υπό πίεση την ομάδα του Τερίμ και παράλληλα να δείξει ότι είναι άκρως ανταγωνιστική και σε καλό βαθμό ετοιμότητας.

Αυτό φέτος στη Θεσσαλονίκη το έχει κάνει ήδη μια φορά, αφού στο ματς της κανονικής διάρκειας ο ΑΡΗΣ νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό και τότε τον βύθισε σε κρίση. Στον ΑΡΗ υπόσχονται αντίδραση μετά την ήττα (3-0) από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και θα μπουν με άγριες διαθέσεις στο τερέν. Σε απόδοση 2.55 να σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ο ΑΡΗΣ.

Ο Παναθηναϊκός με δεδομένο ότι διεκδικεί το Πρωτάθλημα θα ρισκάρει στην επίθεση. Ο Τερίμ παίζει επιθετικά και οι «πράσινοι» αφήνουν κενά στην άμυνα. Μάλιστα, αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι και στα τρία φετινά ματς το «τριφύλλι» έχει δεχθεί γκολ. Αναμένουμε εκ νέου ανοιχτό ματς. Απόδοση 1.92 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Μόνιμη απειλή για την άμυνα του Παναθηναϊκού θα είναι εκ νέου του βαρύ πυροβολικό του ΑΡΗ. Ο λόγος για τον Λορέν Μορόν, ο οποίος φέτος είναι πρώτος σκόρερ με 14 γκολ και στον πρώτο γύρο πλήγωσε την άμυνα του «τριφυλλιού». Η ιστορία ενδέχεται να επαναληφθεί. Anytime σκόρερ Μορόν απέναντι στον Παναθηναϊκό σε απόδοση 3.40! 

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα