Όσο τον υποτιμούν, ο ΑΡΗΣ θα τριπλασιάζει!

από AllAboutARIS

Με οδηγό τον θρίαμβο στην Τούμπα, ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό (19:00) για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League.

Αφού έκανε ακόμα ένα… πάρτι στην αγαπημένη του Τούμπα, ο ΑΡΗΣ έκανε το «2 στα 2» στα πλέι οφ μετά το 3-1 επί της Λαμίας και έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του μεγάλου στόχου της κατάκτησης του Κυπέλλου. Ακόμα και αν δεν προλαβαίνει να πετύχει κάτι καλύτερο από την 5η θέση στη Super League, η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό (19:00).

Ένας καλά οργανωμένος και απόλυτα συγκεντρωμένος ΑΡΗΣ μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους, οι οποίοι βρίσκονται σε κακή κατάσταση ψυχολογικά μετά την ήττα από την ΑΕΚ (1-0), που ελαχιστοποίησε τις πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το «μομέντουμ» βρίσκεται ξεκάθαρα στη μεριά των «κίτρινων» και η διπλή ευκαιρία Χ2 προσφέρεται σε απόδοση 3.00.

Είναι πολύ σημαντικό για τον ΑΡΗ να κρατήσει τον έλεγχο του αγώνα στα πρώτα λεπτά και να αντέξει στην αναμενόμενη πίεση από τη μεριά του Ολυμπιακού. Ο Άκης Μάντζιος ξέρει πως να παρουσιάζει στο γήπεδο μία ομάδα με την μέγιστη δυνατή προσοχή στο αμυντικό κομμάτι και ο ΑΡΗΣ των τελευταίων εβδομάδων μπορεί να κρατήσει το ματς στο μηδέν, τουλάχιστον μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Το Under 0,5 γκολ μέχρι το 45ο λεπτό συνοδεύεται με απόδοση 3.10.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Λορέν Μορόν αποτελεί τον κινητήριο μοχλό στην επιθετική λειτουργία του ΑΡΗ. Ο έμπειρος φορ θα βρει χώρο κόντρα σε μία ασταθέστατη αμυντική γραμμή και είναι δεδομένο πως μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ή στα γκολ της ομάδας του στο Φάληρο: Στο 2.65 το ενδεχόμενο να σκοράρει ή να δώσει ασίστ ο Μορόν στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα