Γκαντώνας στον Libero 107.4: «Αύριο θα μετρήσουμε φίλους και εχθρούς»

από AllAboutARIS

Ο ταμίας του ΑΣ ΑΡΗΣ, Αλέξανδρος Γκαντώνας, μίλησε στον Libero 107.4, με αφορμή την αυριανή συνάντηση, με πολιτικούς της Β. Ελλάδας και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, που θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αύριο θα μετρήσουμε φίλους και εχθρούς. Θα γίνει αυτή η συνάντηση αύριο προκειμένου αν ενημερωθούν οι φορείς της πόλης για το σκάνδαλο που πάει να γίνει. Η ενημέρωση που έχω είναι πως θα είναι και ο κ. Καρυπίδης και ο νομικός σύμβουλος του ΑΡΗ, που θα εξηγήσει για πιο λόγο η ΠΑΕ έχει δίκιο».

Για το ποιο έχουν κληθεί: «Έχουμε στείλει επιστολές σε όλες τις αρχές, στον Δήμαρχο, τον Περιφερειάρχη, σε βουλευτές και στις επιτροπές των κομμάτων. Οι περισσότεροι έχουν ανταποκριθεί θετικά. Ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης  θα εκπροσωπηθούν (σ.σ. από Χαριστέα, Πατουλίδου και Γιουτίκα) και πολλοί βουλευτές θα έρθουν».

Για το αν περιμένουν ότι θα βγει κάτι από αυτή τη συγκέντρωση: «Έτσι πρέπει να γίνει. Πρέπει πια οι πολιτικοί αυτής της πόλης να πάρουν ξεκάθαρη θέση με ποιους είναι. Με τη μαφία, όπως την χαρακτήρισε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ή με αυτούς που μέσα στο γήπεδο κερδίζουν; Ο ΑΡΗΣ ζητάει το δίκιο του κι όχι χάρες. Πρέπει να γίνει το αυτονόητο και η ομάδα να παίξει του χρόνου κανονικά στην Ευρώπη. Τρέμω στην ιδέα τι θα κάνουν στην Αθήνα αν ο ΑΡΗΣ διεκδικήσει κάποιο τρόπαιο. Θα το καταργήσουν; Δεν ξέρω τι θα κάνουν».

Για το αν θεωρηθεί ότι όσοι δεν παρευρεθούν είναι απέναντι στον ΑΡΗ: «Αν ο λόγος που λείπουν είναι υποχρεώσεις όχι. Άλλωστε χθες βγήκε η ανακοίνωση Αν όμως είναι στην πόλη και μπορούν να παρευρεθούν θα θεωρήσουμε ότι είναι απέναντι στον ΑΡΗ. Δεν είναι μόνο να βρεθούν, αλλά να κινηθούν όπως πρέπει εκεί που πρέπει».

Προτεινόμενα Άρθρα