Ο Σακίλ Ο’Νιλ θέλει να γνωρίσει τον Μέσι γιατί τον αγαπάει (vid)

από AllAboutARIS

Συνήθως, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, τον ρωτούν να τους πει τη γνώμη του για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών στο άθλημα που τίμησε ο ίδιος. Το μπάσκετ. Να επιλέξει ανάμεσα στον Μάικλ Τζόρνταν ή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Τώρα, ο ρεπόρτερ Μιλάντ Σολεϊμανί, ο οποίος εργάζεται στο Club Miami TV, ετοίμαζε ένα θέμα για τον Λιονέλ Μέσι και από τη στιγμή που είχε μπροστά του τον Σακίλ Ο’Νιλ, κάλεσε τον θρύλο του ΝΒΑ να στείλει ένα μήνυμα στον Αργεντίνο σταρ του ποδοσφαίρου και παγκόσμιο πρωταθλητή, για τον οποίο ο «Σακ» έχει εκφραστεί κι άλλες φορές με κολακευτικά σχόλια.

Ο Ο’Νιλ βρίσκεται στο Μαϊάμι για να παρακολουθήσει το Game 6 των Χιτ με τους Σέλτικς για τους τελικούς της Ανατολής που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Κυριακής (28/5, 03:30 ώρα Ελλαδας) και ο Σολεϊμανί δεν είχε κάποια απορία για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ζήτησε όμως, μία κουβέντα για τον Μέσι!

Σε άπταιστα ισπανικά ο Ο’Νιλ εκδήλωσε την αγάπη του προς τον Pulga, για να μεταφράσει μόνος του: «Σε αγαπώ Μέσι! Είσαι ο καλύτερος. Θέλω να σε γνωρίσω».

Απλά, λιτά και απέριττα. Η γνώμη του για το ποδόσφαιρο δεν μετράει σαν αυτή που έχει για το μπάσκετ, αλλά πρόκειται για μία παγκόσμια φυσιογνωμία στον κόσμο των σπορ και μία ατάκα του αρκεί για να κάνει τον κόσμο να ασχοληθεί με τα λεγόμενά του.

Πηγή: sportal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα