Ε μετά πώς να μην σκέφτεσαι πονηρά;

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η χθεσινή σύσκεψη για τον τελικό δεν είχε το αποτέλεσμα που περιμέναμε οι περισσότεροι. Να τελειώνουμε με λίγα λόγια…

Έχουμε βέβαια πλέον το γήπεδο του τελικού αλλά μία σειρά από αλυσιδωτές εξελίξεις που ρίχνουν μάσκες και παράλληλα δημιουργούν αρκετά ερωτηματικά.

Φτάσαμε στο σημείο όχι μόο να “κλειδώσει” το Πανθεσσαλικό αλλά και με τον Αχιλλέα Μπέο να δηλώνει επίσημα ότι αφήνει να γίνει ο αγώνας με κόσμο (που καταντήσαμε ως ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά τέλος πάντων).

Ξαφνικά τώρα λοιπόν ανακαλύψαμε ως ελληνικό ποδόσφαιρο ότι το Πανθεσσαλικό δεν πληροί της προϋποθέσεις. Και εδώ δημιουργούνται δύο ερωτήματα.

Η ΕΠΟ γνωρίζει από το ξεκίνημα της σεζόν ότι το Πανθεσσαλικό υπάρχει στην προκήρυξη. Επίσης από τις 6 Μαρτίου γνωρίζει ότι ο ΑΡΗΣ είναι στον τελικό και λίγες μέρες μετά δηλώνει μέσω ανακοίνωσης ότι θα τηρήσει την προκήρυξη. Τί κάνει όμως για αυτό; Τίποτα. Ούτε ασχολήθηκε με την κατάσταση του Πανθεσσαλικού.

Την ίδια στιγμή ο Αχιλλέας Μπέος γιατί τόσες εβδομάδες δεν έβαλε τις κάμερες; Στη δική του περίπτωση βέβαια η απάντηση είναι ίσως πιο εύκολη καθώς έβλεπε τι ερχόταν και ήθελε να γλιτώσει κάποια χρήματα από αυτά που πρέπει να διατεθούν για το γήπεδο. Αυτό βέβαια δεν τιμά τον ίδιο ως πρόεδρο της ομάδας του αλλά και δήμαρχο της πόλης.

Την ίδια στιγμή έχεις έναν Παναθηναϊκο που μιλάει αυθαίρετα για ΟΑΚΑ και με πρόσχημα τις ανάγκες του κόσμου. Ξεχνάει βέβαια ότι ούτε το ΟΑΚΑ είναι έτοιμο.

Προλαβαίνουμε δηλαδή ως τον Μάιο να κάνουμε το ΟΑΚΑ και όχι το Πανθεσσαλικό; Οπως θα γίνουν επεμβάσεις στο ένα, ας γίνουν και στο άλλο.

Το πιο προκλητικό απ’ όλα βέβαια είναι ότι κάποια εντέχνως πάνε να ρίξουν στον ΑΡΗ την ευθύνη για την πιθανή μη παρουσία του κόσμου στον τελικό. Επειδή ο ΑΡΗΣ θέλει Βόλο και τηρεί το ρητό “ότι λέει ο νόμος”, δηλαδή η προκήρυξη.

Ο τελικός μπορεί να γίνει με κόσμο, αρκεί οι αρμόδιοι -ΕΠΟ και Δήμος Βόλου- να ασχοληθούν από… χθες με όσα πρέπει να γίνουν. Χρόνο έχουν.

Εάν ο τελικός δεν γίνει με κόσμο, η ευθύνη ανήκει στην ΕΠΟ που κωλυσιεργεί όλο αυτό το διάστημα αλλά και στον Παναθηναϊκό που είχε χθες την ευκαιρία να είναι συνεργάσιμος και να πιέσει για τα έργα στο Πανθεσσαλικό, αλλά έχει τη δική του γραμμή με το ΟΑΚΑ.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X