Νίκη για το σερί και το γόητρο!

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ δοκιμάζεται στην έδρα του ΠΑΟΚ (20:00 – ΕΡΤ3, AllAboutARIS Live, Libero 107,4) και θέλει να κατακτήσει ακόμα μια νίκη, πρωτίστως για να επεκτείνει το θετικό σερί του και να επιπλέον για το γόητρο που προσφέρει ένα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Γιάννης Καστρίτης βλέπει το ρόστερ του να γεμίζει με την επιστροφή και του Ολιβιέ Χάνλαν. Ο Καναδός γκαρντ και ηγέτης αυτής της ομάδας, επιστρέφει μετά από έναν τραυματισμό που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έναν μήνα.

Ο Έλληνας τεχνικός, αποφάσισε να “κόψει” από το ρόστερ τον Γιάκα Κλόμπουτσαρ και έτσι οι ξένοι αθλητές των “Κιτρινόμαυρων” θα παραμείνουν ως έχουν τουλάχιστον ως το τέλος του πρώτου γύρου της Basket League.

Ο ΑΡΗΣ (4-4) βρίσκεται σε ένα πολύ καλό φεγγάρι, με τρεις σερί νίκες που τον τοποθετούν στη μέση του βαθμολογικό πίνακα, ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ (2-6) έχει ξεκινήσει πολύ… στραβά το πρωτάθλημα, με δύο νίκες (εντός έδρας) σε οκτώ αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι έκαναν χθες την τελευταία τους προπόνηση, με τους Βλάντο Γιάνκοβιτς και Μάλκομ Γκρίφιν να είναι αμφίβολοι, αφού έβγαλαν μόλις ένα μέρος αυτής. Ο Άρης Λυκογιάννης θα ζητήσει αγωνιστική ένταση από τους παίκτες του, κάτι που πρέπει να ανακόψουν οι “Κιτρινόμαυροι”, που με τη σειρά τους θα κοιτάξουν να επιτεθούν στο “ζωγραφιστό”.

Διαιτητές: Φούφης-Ζαχαρής-Μαγκλογιάννης

Τηλεοπτική μετάδοση: ΕΡΤ3

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X